Sinbo KAHVE BAHARAT ÖGÜTÜCÜ SCM-2934

TRY 545.00
Brand
Sinbo
Seller: Aldım Geldim

Quantity Selection

Customer Service Guarantee
  • 14 days free return right
  • Secure payment, secure shopping
  • Original product warranty

Ürün Detayları

Sinbo SCM2934 Kahve ve Baharat Öğütücü


Dokunmatik ve Pratik Kullanım

Kullanımı oldukça basit olan kahve öğütme makinesinin dokunmatik paneli, makinenin daha şık bir görünüme kavuşmasında rol oynuyor. Dokunmatik panel kullanımın da daha pratik ve kolay olmasını sağlıyor. Kompakt bir tasarım ile karşımıza çıkan öğütücüye, mutfağınızın ya da kullanım alanınızın her köşesinde yer bulabilirsiniz.

Emniyet Kilidi ile Kullanımda Güvenli

Kullanım sırasında öğütme işlemi bitene kadar kapağı kapatıp emniyet kilidini aktif edebilirsiniz. Emniyet kilidi ile kullanım çok daha güvenli olur ve başında durmanıza gerek kalmadan o üzerine düşeni yerine getirir.


Muhafaza Edilebilir Kablo

Şıklığının görüntüsünü kablo görüntüsüyle bozmadan, kabloyu muhafaza etme şansına sahipsiniz. Nerede kullanılırsa kullanılsın ortama şıklık katacak olan kahve makinesi, kablo görüntüsüyle bunu gölgelemez.

Paslanmaz Çelik Bıçak

Dayanıklı ve uzun ömürlü bir kullanım deneyimi yaşatacak olan kahve öğütücüsünün içerisinde paslanmaz çelik bıçak yer alıyor. Paslanmaz çelik bıçak, kahvenin öğütülmesinde rol oynuyor ve malzemenin kaliteli olması, aynı zamanda sağlıklı bir kullanım da sunuyor.


56 Gram Kahve Öğütme Kapasitesi

Kahve öğütme konusunda dengeli bir ölçü sunan makinenin haznesine, 56 gram kahve koyabilir, bir kerede bunun hepsini çekebilirsiniz. Sonrasında taze kahvenizin lezzetinin keyfine varabilirsiniz.


110 Watt Güç Kullanımı

Kahve öğütücünün güç kullanımında çok fazla enerjiye ihtiyaç duymaması, enerjiden de tasarruf edilmesini sağlar. Makine çalıştığı esnada en fazla 110 watt güç kullanır.

38c129fc-d095-4e5f-bbda-a8ec0cdd98a5.jpg

TRY 545.00