Meskanto Hakiki Deri Çapraz Omuz Çanta

TRY 1,800.00
TRY 1,349.00
Brand
Meskanto
Seller: Meskanto
Out Of Stock
Customer Service Guarantee
  • 14 days free return right
  • Secure payment, secure shopping
  • Original product warranty

MESKANTO markasının özgün koleksiyonunda yer alan bu Hakiki Deri Çapraz Omuz Çanta, %100 hakiki deri olmasıyla kalitesini ön plana çıkarmaktadır. Günün her saatinde yanınızda taşıyabileceğiniz bu çanta, şıklık ve kullanışlılık arayanların vazgeçilmez tercihi olacaktır. Hem erkeklerin hem de kadınların tarzına uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Özellikler;

- İki ana bölme,

- Arka gizli cep,

- Ön cep,

- Bölme içi cep olmak üzere tam 5 adet fermuarlı bölme,

- 20 cm genişlik x 28 cm yükseklik,

- Askı sağ ve sol çift yönlü kullanıma uygun,

- Birinci kalite hakiki deri,

Meskanto Hakiki Deri Çapraz Omuz Çanta geniş ölçüleriyle (20 x 28 cm), kullanıcıların günlük ihtiyaçlarını rahatça taşımasına olanak tanırken, şık ve modern görünümüyle herkesin beğenisini kazanıyor. Arka gizli cep ve öp cep gibi kullanışlı bölmeleriyle günlük eşyaların düzenli bir şekilde saklanmasını sağlarken, beş adet fermuarlı bölmesiyle de eşyaların güvenliğini sağlar. Çantanın boyu ayarlanabilir ve yönü değiştirilebilir 120 cm deri kayışı, sağ ve sol çift yönlü kullanıma olanak tanırken, metal fermuar ve aksesuarlarıyla da dayanıklılığını ve şıklığını korur.Ayrıca, askısının uzunluğu isteğe göre ayarlanabilir, böylece kullanıcının konforunu sağlar.

Crazy derilerden imal edilmesiyle her zevke hitap eder. Crazy derilerin özel yağlar ile finisaj işlemine tabi tutulması, çantanın karakteristik dokusunu ortaya çıkarırken, derinin dayanıklı yapısı çantanın uzun ömürlü olmasını sağlar. Üzerindeki çizikler, ton farkları, doğal lekeler gibi detaylar, çantanın özgün ve doğal yapısını yansıtırken, zamanla deri çantanın yüzeyi parlayacak ve kendine özgü bir dokuya sahip olacaktır. Bu özellikler çantayı benzersiz kılacaktır.

Hem işlevselliği hem de şıklığıyla ön plana çıkan bu deri çapraz çanta, günlük yaşamda pratiklik ve tarz arayan herkes için mükemmel bir seçenektir. Meskanto'nun eşsiz koleksiyonunu keşfedin ve tarzınızı daha da ileri taşıyın!

TRY 1,349.00