Gisele Denis Ultra Hafif Güneş Koruyucu Kremi Spf 50 40 ml

TRY 618.75
Brand
Gisele Denis
Seller: Dermomarket

Quantity Selection

Customer Service Guarantee
  • 14 days free return right
  • Secure payment, secure shopping
  • Original product warranty

Gisele Denis Yüz İçin Ultra Hafif Güneş Koruyucu Kremi Spf 50 40 ml


Ürün Markası:
Gisele Denis


Ürün Boyutu:
40 ml


Ürün Faydaları:
Ultra hafif yapıya sahip bu özel krem, etkili bir güneş koruması için geliştirilmiştir. Ciltte hızlıca absorbe edilir, parlama yapmaz ve mat bir bitiş sunar.
Spf 50 koruması ile cildi zararlı UVA/UVB ışınlarına karşı koruma altına alır. Zengin yapısı cildi yumuşatmaya, pürüzsüzleştirmeye ve nemlendirmeye yardımcı olur. Suya dayanıklıdır.

Ürün Bileşimi:
AQUA (DEMINERALIZED WATER); ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE; BUTYLENE GLYCOL; PROPYLENE GLYCOL; BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE; TITANIUM DIOXIDE (NANO); DIMETHICONE; PEG-8; POLYMETHYL METHACRYLATE; PHENOXYETHANOL; BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE; ACRYLATES/C12-22 ALKYL METHACRYLATE COPOLYMER; GLYCERYL STEARATE; PEG-100 STEARATE; UNDECANE; SILICA; ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER; TRIDECANE; PARFUM (FRAGRANCE); ALUMINA; ARGININE; SODIUM POLYACRYLATE; BHT; ALLANTOIN; DISODIUM EDTA; ETHYLHEXYLGLYCERIN; TOCOPHERYL ACETATE; COCO-GLUCOSIDE; SODIUM HYDROXIDE; DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE; SODIUM HYALURONATE; HEXYL CINNAMAL; COUMARIN; SODIUM LACTATE.


TRY 618.75