Braun MGK 5360 + Gillette 8'i 1 Arada Erkek Bakım Seti

TRY 1,435.00
Brand
BRAUN

Quantity Selection

Customer Service Guarantee
  • 14 days free return right
  • Secure payment, secure shopping
  • Original product warranty
Braun MGK5360 erkek bakım kiti her uzunlukta saçı, sakalı ve tüyü düzeltir ve keser. -Sakal, yüz, saç, burun ve kulak tüylerini düzeltme ve kesme -Daha keskin. Daha hızlı. Daha etkili: Düzeltici başlık, her geçişte daha fazla kıl kesen daha geniş bir kesme alanına sahiptir (önceki Braun düzelticiler ile karşılaştırıldığında). -İstediğiniz görünümü daha az geçişte yakalayın -Baştan ayağa %100 kontrol: %20 daha az plastik içeren hassas tarak, bıyık, keçi sakalı, kirli sakal veya saçta zahmetsiz bir düzeltme sağlar. -Uzun süre dayanacak şekilde yapılmıştır: Bu erkek sakal düzelticisi, her uzunlukta kolay, eşit ve etkili bir tıraş için ömür boyu keskin bıçaklara sahiptir -Gelişmiş Alman mühendisliği: 100 dakikalık çalışma süresine sahip güçlü Li-İyon pil -Kutu içeriği: 1 x Sakal ve saç düzeltici 1 x Kulak ve burun için düzeltici 1 x Detay düzeltici 4 x Tarak ataşmanı 1 x Gillette tıraş makinesi 1 x Temizlik fırçası 1 x Akıllı fiş şarj cihazı 1 x Kullanıcı kılavuzu

Erkekler için kusursuz bir tıraş hayat kalitesini ve özgüveni etkileyecek kadar önemlidir. Düzenli tıraş olmak hem estetik bir görünüme kavuşmanızı, hem de cildinizi ölü derilerden arındırır. Hızlı, etkili, keskin ve konforlu bir tıraş tecrübesi ise pek çok erkek için gündelik hayatlarının içinde olmazsa olmaz bir aktivite haline gelmiştir. Braun MGK 5360 Erkek Bakım Kiti 8'i 1 Arada Şekillendirici Gillette Hediye ürünü istediğiniz görünüme kavuşmanıza imkân verir, sakal tıraşını kolaylaştırır. Uzun süre dayanıklı Alman tasarımı, hem kullanış açısından hem de tıraş performansı açısından sizi memnun eder.

Her Sakal Türü İçin Etkili

Braun MGK 5360 Erkek Bakım Kiti 8'i 1 Arada Şekillendirici istediğiniz tüm modelleri yapmanız için tasarlanmıştır. İster kısa sakalı, ister uzun sakalı ayarlayabilir ve taraklar ile rahatça kesebilirsiniz. Zorlu bölgeler ya da şekil vermek istediğiniz sakallarınızı hassas bir biçimde de şekillendirebilirsiniz. Braun MGK 5360 Erkek Bakım Kiti 8'i 1 Arada Şekillendirici ile yalnızca sakallarınıza bakım yapmakla kalmazsınız. Braun erkek bakım kiti ile kuaför deneyimini evinize taşıyabilirsiniz. Benzer modellere göre daha geniş bir kesme alanına sahip ürünle tıraşı konforlu ve daha hızlı gerçekleştirebilirsiniz.

Gelişmiş Alman Mühendisliğiyle Dayanıklı ve Kolay Bir Tıraş

Tam şarj edildiğinde 100 dakikalık çalışma süresine sahip güçlü Li-İyon pil desteğiyle sakalınıza ve saçlarınıza gönlünüzce ve uzun süreli bakım yapabilirsiniz. Yüzde yüz kontrol prensibiyle ergonomik bir tutuşa sahip Braun MGK 5460 Erkek Bakım Kiti 8’i Bir Arada şekillendiriciyle kontrol daima sizdedir. Yüzde 20 daha az plastik içeren hassas tarağıyla, bıyık, keçi sakal, kirli sakal ya da saçınızda sizi zahmete sokmayacak düzeltmeler yapabilirsiniz. Pek çok erkeğin de bildiği gibi tıraş makineleri tercihindeki bir diğer önemli etmen de ürünlerde kullanılan bıçakların uzun ömürlü olmasıdır. Braun MGK 5460 Erkek Bakım Kiti 8’i Bir Arada şekillendirici sizlerin memnuniyeti için uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmış bıçaklara sahiptir. Her uzunlukta kolay, eşit ve etkili bir tıraş için ömür boyu keskin bıçaklar kolay bir tıraş deneyimlemenizi sağlar.

Avantajlı Fiyatlarla Kusursuz Bir Tıraş Deneyimi

Braun MGK 5360 Erkek Bakım Kiti 8'i 1 Arada Şekillendirici Gillette Hediye ürününü en ucuz nerede bulurum sorusu sıkça sorulan sorular arasında yer alır. Braun MGK 5360 Erkek Bakım Kiti 8'i 1 Arada Şekillendirici Gillette Hediye yorumlarına baktığımızda müşteri memnuniyetinin önemsendiğini ve fiyat performans açısından da oldukça iyi geri dönüşlere rastlanır. Siz de alternatiflerine göre daha hızlı, konforlu, dayanıklı ve etkili bir tıraş aletiniz olsun istiyorsanız, Hepsiburada. com’un avantajlı fiyatlarıyla hemen Braun MGK 5360 Erkek Bakım Kiti 8'i 1 Arada Şekillendirici Gillette Hediye satın alabilirsiniz. Rahat bir cilt bakımı, estetik sakal ve saç traşına ulaşmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

ürün fiya-tı Nedir ?

Braun MGK 5360 Erkek Bakım Kiti 8'i 1 Arada Şekillendirici farklı etmenlere göre fiyatlandırılır. Genel olarak uygun fiyatlı olan ürünler, bütçenizin dostudur. Müşteri memnuniyetini de yüksek önemde tutan ürün, fiyat olarak da size avantaj sağlar.

Ürünün Kutu İçeriğinde Neler Var ?

Ürünle birlikte bir adet sakal ve saç düzeltici bir adet kulak ve burun için düzeltici, bir adet detay düzeltici, dört adet tarak ataşmanı, bir adet Gillette tıraş makinesi, bir temizlik fırçası, bir akıllı fiş şarj cihazı ve bir kullanıcı kılavuzu gelmektedir.

Ürün Şarjının Dolma Süresi Ne Kadar?

Ürün bir saatte tam şarj olur ve 100 dakika kadar kablosuz çalışır. Bu özelliği ile size uzun süren işlemlerde avantaj sağlar.

TRY 1,435.00