New Essentials Aydınlatıcı Göz Çevresi Bakım Serumu 10 ml

TRY 369.00
Brand
New Essentials
Seller: New Essentials

Quantity Selection

Customer Service Guarantee
  • 14 days free return right
  • Secure payment, secure shopping
  • Original product warranty



Göz Çevresi Aydınlatıcı Serum 10ml

İçeriğinde Patentli Yosun Kök Hücre İhtiva eder

  • Fitol (ve) İzomalt (ve) Aqua.  Yaşlanma karşıtı, kırışık önleyici, nemlendirici, yatıştırıcı, kızarıklık önleyici ve iltihap önleyici aktif olarak işlev görür.
  •  Physcomitrella patens yosununun protonema kültürüne dayanmaktadır. 
  • Aktif, tamamen yeni bir yaşlanma karşıtı konsept olan hücre çekirdeği sağlığını korur. 
  • MossCellTec™ No. 1, kentsel saldırganlara ve iklim değişikliklerine karşı cildi güçlendirir ve cildin nemini, bariyerini ve homojenliğini iyileştirir. 
  • Ayrıca cildin çevresel değişikliklere uyum sağlamasını sağlar, stresli koşullarda bile cildin nemini artırır. Cildi iyileştirebilir ve kusursuz bir cilt yaratabilir.     

PEPTİT NEDİR?

Polipeptit olarak da bilinen peptit, ciltte doğal olarak bulunan bir madde olduğu gibi, aynı zamanda birçok cilt bakımı ürününün de içinde bulunur. Peptit, cildin ihtiyacı olan bazı proteinleri oluşturan amino asittir.



PEPTİTLER NASIL ÇALIŞIR?


Peptitler cildin üst tabakasına nüfuz eder ve ardından cildin derinliklerine doğru yol alır. Hücrelere kolajen ve elastin üretmelerini söyleyen sinyaller gönderirler.


PEPTİT NE İŞE YARAR?

Kolajeni üç polipeptit zinciriyle meydana geldiğinden cilt bakım ürünlerinin içine peptit eklenmesi cildinizi kolajen yapmaya teşvik edebilir. Kolajen cildinizi daha genç, daha sık gösterir



Ürün Kullanımı


Her sabah ve akşam olmak üzere az miktarda ürünü temiz göz çevresine dairesel masaj hareketi ile günde iki defa 1’er doz (Parmak ucuna veya cildinize bezelye tanesi kadar) uygulayınız.



Ürün Avantajları


Göz altı morlukları, koyu halkaları ve torbalanmaları düzenlemeye yardımcı olur. Göz çevresini aydınlatır, tazelenmiş bir görünüm kazandırır. Konsantre bir içeriğe sahiptir. Hyaluronik Asit, Peptidler ve Bitki Kök Hücre ile zenginleştirilmiş içeriğe sahiptir.



İÇERİKLER:

Aqua,Glycerin, Phytol, Isomalt,N-Hydroxysuccinimide, Chrysin, Palmitoyl Tripeptide-1,Palmitoyl Tetrapeptide-7,Hesperedin,Methyl Chalcone, Steareth-20, Palmitoyl Tetrapeptide-3,Butylene Glycol, Carbomer,Polysorbate 20,Phenoxyethanol, Allantoin, Hyaluronic Acid, Xantham Gum,Ethyhexylglycerin. 


TRY 369.00