ASUS DUAL-RTX4060-O8G-EVO 8GB Geforce RTX4060 GDDR6 128bit HDMI 3xDP 16x Ekran Kartı

TRY 15,599.00
Brand
ASUS

Quantity Selection

Customer Service Guarantee
  • 14 days free return right
  • Secure payment, secure shopping
  • Original product warranty
Asus GeForce RTX 4060 8GB DUAL EVO NVIDIA GeForce RTX 4060, oyun tutkunlarının ve içerik oluşturucularının talep ettiği üst düzey performansı ve özellikleri sunar. Işın izleme ve yapay zeka destekli grafiklerle oyunlarınızı ve yaratıcı projelerinizi hayata geçirin. Son derece verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisi ve 8 GB süper hızlı G6 bellek ile desteklenmektedir.
 
Asus DUAL EVO Hem iş, hem de oyun için performans odaklı tasarımı sayesinde DUAL EVO grafik kartları, her görevi başarmak için gereken temel özelliklerin tümüne sahiptir. Sağlam keskin hatlı görünümüne entegre edilen 2 fanlı etkin soğutma sistemi ile bu ekran kartı her tarzda sisteme mükemmel uyum sağlar.
 
En Yaşamsal Özellikler DUAL EVO ekran kartları, her görevi başarmak için gereken temel özelliklerin tümüne sahiptir. Sağlam keskin hatlı görünümüne entegre DUAL fan ve Airflow Control sayesinde DUAL EVO, verdiğiniz her görevi hızla tamamlar.
 
 
Sadece GeForce RTX'te Oyuncular ve içerik oluşturucular için en iyi platform.
 
Devrim Yaratan İki Fanlı Termal Tasarım Devasa bir soğutucu üzerindeki iki fan, serin ve sessiz bir deneyim sağlar.
 
DUAL Fan Ekip çalışmasından ilham alan Asus’un özel DUAL FAN tasarımı, dışarıdan bir kayışla birleştirilen iki farklı fan kanadından oluşuyor.
 
 
Bakır Taban Plakası GPU ve bellek modüllerinden yayılanı sıcaklık, nikel kaplamalı sağlam bakır baseplate tarafından karşılanır ve hızla heatpipe sistemine yönlendirilir. Termal transfer sistemlerinin verimli mekanizmalarla genişlemesi sayesinde genel verimlilik de artar.
 
Core Pipe Core Pipe tasarımlı borular, mevcut alanı en iyi şekilde değerlendirmek üzere ince hesaplarla üretilir. Boruların dörtgen profilli bölümleri, buhar odasına tam temas ederek ısıyı heatsink boyunca yaymak için tasarlandı.
 
Airflow Control Hava akış dinamiklerini geliştirmek için üretilen Airflow Control ile sessiz kalın. Saptırıcılar ek yüzey alanı oluşturarak maksimum soğutma için havayı gitmesi gereken yere yönlendirir.
 
 
Metal Arka Plaka Sağlam metal arka plaka altında yer alan termal yastıklar sayesinde ek soğutma sağlanırken ızgaralar sıkışmış sıcak havanın kolayca ve hızla dışarı atılmasını sağlar.
 
Termal Pedler Çok sayıda termal ped sayesinde devre kartı üzerindeki bileşenler ısıyı doğrudan heatsink üzerine aktararak daha üstün bir soğutma gerçekleşmesini sağlar.
 
Çift Bilyalı Rulman İki set dayanıklı rulman sayesinde DUAL FAN’lar yoğun ve uzun oyun seanslarınıza yıllar boyunca dayanır.
 
 
Zero Frozr Sıcaklıklar nispeten düşük olduğunda ve aktif soğutma gerekmediğinde fanlar tamamen durarak sesi tamamen yok eder. Oyun sırasında ısı arttığında fanlar otomatik olarak tekrar çalışır ve soğutma devam eder.
 
PCB ve Güçlendirmeler - Arkanızı Kollayacak Kadar Sağlam Tüm devre kartları eşit şekilde oluşturulmamıştır. Nihai kararlılık sunmak için daha fazla katman ve daha geniş bir yüzey alanı kullanan Asus’un özel PCB tasarımı, kartı sınırlarına kadar zorlayabilmeniz için güçlendirilmiş bir güç dağıtımı sağlar.

TRY 15,599.00