Arçelik 570475 Eı Buzdolabı

TRY 35,131.95
Brand
Arçelik
Seller: PASAJDAN AL

Quantity Selection

Customer Service Guarantee
  • 14 days free return right
  • Secure payment, secure shopping
  • Original product warranty

570475 EI

Toplam Hacim (L) 477 L

Ürün Rengi Leke Tutmayan İnoks

VitaminZone Teknolojisi Gün döngüsü teknolojisi VitaminZone ile meyve ve sebzeler uzun süre tazeliklerini korurken vitamin değerlerini de kaybetmiyor.

FullFresh+ Teknolojisi FullFresh+ teknolojisine sahip buzdolapları özel sebzelik tasarımı ve hava kanalları sayesinde hassas bir nem kontrolü sağlar.

Kahvaltılık Çekmecesi Kahvaltılık çekmecesi hem kısa sürede tüketilecek et ve balıklar hem de kahvaltılık malzemelerin soğuk olarak saklanması için ideal bir alandır.

VitaminZone Arçelik VitaminZone teknolojisi doğal gün ışığı döngüsünü simüle eder. Böylece buzdolabınızdaki meyve ve sebzelerin taze ve canlı görünümünün yanı sıra vitamin değerleri de daha uzun süre korunur. *Testler bağımsız kuruluş laboratuvarlarında, farklı sebze-meyve grupları için Vitamin A ve Vitamin C seviyeleri ölçülerek ve depolama öncesi değerlerle kıyaslanarak gerçekleştirilmiştir.

FullFresh+ Teknolojisi FullFresh+ teknolojisine sahip buzdolapları özel sebzelik tasarımı ve hava kanalları sayesinde hassas bir nem kontrolü sağlar. En uygun şartlarda saklanan gıdaların bozulma ve bayatlaması gecikir. Yeşil sebze ve meyveleri 3 kata kadar taze tutar, güvenli bir şekilde korunur. *Testler bağımsız kuruluş laboratuvarlarında orijinal sebzeliğe kıyasla brokoli ve marul kullanılarak yapılmıştır.

Hızlı Dondurma Bu özellik sayesinde dondurucuya saklamak istediğimiz gıdalarımızı hızlı bir şekilde dondurarak besin değerlerinin düşmemesi için saklama imkanı sunmaktadır.

Açılma Yönü Değiştirilebilir Kapı Kapı alt ve üstlerinde bulunan menteşe yerleri değiştirilerek, kapıların kapanma yönleri sağa veya sola kapanacak şekilde ayarlanabilir. Ürünün kullanım alanına göre kapıların kullanım yönü konusunda esneklik sağlanır.

Cool Plus Gıdaların donma riski düşer ve kokuları birbirine karışmaz. Cool Plus, daha hızlı soğutma ve dondurmaya ek olarak daha güçlü ve sessiz bir performans sunar.

TRY 35,131.95