Arçelik 270482 Mı Inox Dondurucusu Altta No Frost Buzdolabı 7293620115

TRY 33,927.60
Brand
Arçelik
Seller: PASAJDAN AL

Quantity Selection

Customer Service Guarantee
  • 14 days free return right
  • Secure payment, secure shopping
  • Original product warranty

Dondurucu ve soğutucu olarak iki bölümden oluşan No Frost buzdolabı, 97 litre dondurucu ve 295 litre soğutucu kapasiteye sahiptir.

Metalik gri rengi ile modern ve şık bir görünüm sunan inox buzdolabı leke tutmayan yapısı ile kolay şekilde temizlemeye destek verir.

ProSmart Inverter kompresör sistemiyle donatılan alttan donduruculu buzdolabı ısı dalgalanmalarını eşitleyerek ısı ve nem seviyesini stabilize ederek buzlanmayı önler. Uzun süreli olarak yiyecekleri taze şekilde muhafaza etmeye yardımcı olur.

Çift kapılı tasarımı ile kullanım kolaylığı sunan kombi tipi buzdolabı organizer çekmece ve rafları sayesinde gıdaları rahat şekilde düzenlemenize olanak tanır.

Hızlı soğutma ve hızlı dondurma özelliğine sahip olan F sınıfı buzdolabı aktif kullanım olmadığı zamanlarda tatil moduna alınarak enerji israfı oluşumunun önüne geçer.

Yönü değiştirilebilir kapısı ve tutuş kolaylığı sunan tutma alanı bulunan işlevsel tasarımı ile farklı alanlara uyum sağlayan solo buzdolabı pratik şekilde kullanıma uyum gösterir.

38 db ses seviyesi ile gürültüsüz olarak çalışan Arçelik 270482 MI iç kısımda yer alan led ışık desteği ile de etkili aydınlatma imkanı sağlar.

Arçelik Buzdolabı 270 482, dengeli soğutma sağlayarak yiyeceklerin tazeliğini daha uzun süreli olarak koruyarak besin değerini düşürmeden saklamaya yardımcı olur.

 

TRY 33,927.60