DEVİGO MCBLUE Elektrikli Diz Isıtıcısı Dijital Kumandalı

TRY 499.99
Brand
DEVİGO
Seller: Yatak Merkezi
Out Of Stock
Customer Service Guarantee
  • 14 days free return right
  • Secure payment, secure shopping
  • Original product warranty
  • Elektrikli Dizlik Isıtıcı Romatizma Karşıtı ÖNEMLİ BİLGİLER · Sağlık ürünlerimiz insan vücudunun ek bir sıcaklığa ihtiyaç duyduğu haller için vücudun her bölgesi için özel ve ayrı olarak üretilmiştir. · Ayrıca çok amaçı olarak arabanızda kullanabileceğiniz 12 Volt DC. ve şebeke elektriğinden kullanabileceğiniz 220 AC. minder çeşidimiz vardır. · Eskiden tuğla, ütü ısıtılıp havluya sarılarak veya thermofor ile karşılanan bu ihtiyaç için, elektronik sıcaklık kontrollü olarak geliştirdiğimiz bu ürün sıcaklığın devamlı olarak aynı düzeyde kalmasını sağlar. · Romatizma, kireçlenme, siyatik gibi rahatsızlıklarda, kulunç tutulmalarında faydalı olabilir, ancak doğru olan bunu doktorunuzun tavsiye etmesidir · Bu ürünlerimiz su geçirmez, silinebilir, çıkarılabilir bir kılıf içinde kullanıma sunulmaktadır. · Göğüs, boyun, omuz ve sırt bölgesini sararak, boyun kireçlenmesi, adele ağrısı gibi sıcaklığın faydalı olabileceği hallerde kullanılmak üzere tasarlanıp üretilmiştir. · Kenarlardaki cırt sayesinde farklı bedenlere uyum sağlar. · Kullanılmadığı zaman fiş prizden çekilmelidir AYRINTILAR · Kullanırken ısıtıcının ürün içinde toplanmamasına dikkat etmek gerekir. · Hiçbir ürünümüz katlı ve kırışık kullanılmamalıdır. · Isıtıcılarımız başka bir ısıtıcı ve / veya ısı kaynağı ile birlikte kullanılmalıdır. · Kullanılmadığı zaman fiş prizden çekilmelidir. · Ürünlerimiz, üretim gayesine uygun kullanılmalıdır. · Farklı ihtiyaçlarınız için bizimle temas kurunuz. · Bu ürünlerimiz 12 Volt DC olarak da üretilmektedir. Sağlık ürünlerimiz özellikle ısının iyi geldiği sağlık sorunu olan müşterilerimiz için tasarlanmıştır. Ürün Ağırlığı 150 gr Besleme Gerilimi 220V AC Direnç (ohm) 1058 Güç (Watt) 50 Akım (Amper) 0,22
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.

TRY 499.99