FINISH BULAŞIK MAKİNESİ TEMİZLEYİCİSİ LİMON FERAHLIĞI 250 ML

221,06 TRY
Seller: KUTAL TEDARİK

Quantity Selection

Customer Service Guarantee
  • 14 days free return right
  • Secure payment, secure shopping
  • Original product warranty

Finish Çift Etkili Makine Temizleyici Limon, daha temiz makinelerle daha hijyenik bulaşıklar yıkamanız için geliştirilmiş, bulaşık makinenize derinlemesine temizlik ve bakım sağlayan çok etkili bir üründür.

Bulaşık makinenizin; filtre, su gideri, pervane, su boruları gibi göze gözükmeyen yerlerinde oluşan kir birikintilerinden kaynaklı performans eksikliği olabiliyor. Bu tür durumlarda Finish Çift Etkili Temizleyici Limon ürünü kullanmak hem makinenizin gizli kısımlarını temizliyor hem de limon ferahlığı sağlıyor.

Bulaşık makinenizin kullanım ömrünü uzatmak ve onu ilk günkü gücüyle kullanabilmeniz için Finish Çift Etkili Makine Temizleyicisi Limon, size ihtiyacınız olan temizliği sunuyor.

Finish Hijyen Makine Temizleyici, güçlü formülü ile makinenizde birikmiş yağ, kir ve kireci temizler. Üç ayda bir düzenli kullanımla makinenizin filtresinde, borularında ve gözle görülemeyen iç aksamında oluşan istenmeyen kalıntıları ortadan kaldırır, koku problemini önler, makinenizin performansına hijyenik bir çözüm sağlar.

221,06 TRY